blog-logo

Mircea Vintilă, Ducu Bertzi și Victor Socaciu la prima ediție „Brașov Folk Festival”

Mircea Vintilă, Ducu Bertzi și Victor Socaciu la prima ediție „Brașov Folk Festival”

Prima ediție „Brașov Folk Festival” va avea loc în ultimul weekend al lunii august , la Bastionul Țesătorilor.

În 28 și 29 august, Asociația Promusic Events organizează prima ediție „Brașov Folk Festival”, la care vor fi prezente nume importante ale genului, din țara noastră.

Evenimentul este cofinanțat de Primăria Brașov, prin ghidul de finanțare pentru proiecte culturale, și sprijinit de Muzeul Județean de Istorie Brașov.

Pe scena amplasată în cadrul Bastionului vor urca cei mai îndrăgiți folk-iști ai momentului, după următorul program:

  • Sâmbătă, 28 august: Mircea Vintilă, Ocru, Victor Socaciu, Cătălin Stepa
  • Duminică, 29 august: Fără Zahăr, Emeric Imre, Ducu Bertzi, George Negrea.
Alte articole:   Expoziția ,,CAN for BALKANS” realizată de Muzeul Județean de Istorie Brașov, a ajuns în Serbia

Cu aceasto ocazie organizatorii vor premia câteva personalități importante din peisajul cultural, persoane care au susținut și promovat fenomenul muzical din România.

Condiții de participare:

Accesul persoanelor în zona de festival se va face respectând toate măsurile impuse de autorități pentru perioada evenimentului:

  • Certificat de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 – persoanele vaccinate pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
  • Test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 cu rezultat negativ a cărui valabilitate să nu depășească 72 de ore de la momentul testării
  • Test antigen rapid cu rezultat negativ efectuat cu maximum 24 de ore înaintea venirii la evenimentul Brașov Folk Festival (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate)
Alte articole:   Scarlatina, o boală uitată?

Documentele de mai sus trebuie însoțite de un buletin/ carte de identitate prin care să poată fi dovedită apartenența dovezii de vaccinare/ testului.

Participanții cu vârste cuprinse între 5 – 18 ani împliniți pot intra la eveniment fără a fi nevoie de vreo dovadă medicală (vaccinare, testare, anticorpi), dar sunt obligați să poarte mască, potrivit prevederilor Ordinului nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021

Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.

Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet/abonament la preț întreg și de însoțitor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.