blog-logo

CNI a lansat licitația pentru construirea unei baze sportive la Făgăraș

CNI a lansat licitația pentru construirea unei baze sportive la Făgăraș

Compania Națională de Investiții a lansat licitația pentru construirea unei baze sportive Tip 1 pe Șoseaua Combinatului. Este vorba despre un contract pentru „Proiectare, executie lucrari si asistenta tehnica din partea proiectantului pentru obiectivul de investitii: “Construire baza sportiva TIP 1, str. Soseaua Combinatului, Nr. 1A, municipiul Fagaras, judetul Brasov”- V2 combustibil gaz”.

„Aceasta va avea: teren de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF (105m x 68m), cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori; teren mic pentru minifotbal, handbal, baschet și tenis; clădire vestiare și administrativă; parcare. Baza sportivă de tip 1 vine în sprijinul a peste 280 de tineri sportivi legitimați la clubul municipal, dar și a celor două grupe de copii care nu sunt legitimați încă”, a precizat primarul Gheorghe Sucaciu.

Aceasta va fi construită pe fostul teren de zgură al Nitramonia, în apropierea complexului sportiv de înot și agrement, realizat tot prin CNI, pentru care au început deja lucrările pe amplasamentul fostului ștrand din parcul „Regina Maria”.

Alte articole:   Gheorghiță: Omicron este o variantă cu o contagiozitate crescută, care scapă de sub protecţia anticorpilor şi reuşeşte să dea infecţii atât la persoanele trecute prin boală, cât şi la cele vaccinate

Valoarea estimata este de: 7.037.987,88 lei fara TVA. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 4 octombrie 2021, ora 15.00.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate