blog-logo

Un bărbat a ajuns în arest pentru că și-a bătut soția

Un bărbat a ajuns în arest pentru că și-a bătut soția

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 15 august 2021, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din localitatea Homorod, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său.

Din cercetările efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că la data de 14 august a.c., în jurul orei 18,00, pe fondul unor discuții contradictorii, femeia în cauză, în vârstă de 41 ani, ar fi fost agresată fizic de către soțul său, în timp ce aceștia se aflau la domiciliul comun din localitatea Homorod, județul Brașov.

Alte articole:   Știți de promoțiile la carburanți din această perioadă în benzinăriile din Brașov?

 În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

De top în Brașov