blog-logo

FOTO Braşovean, prins când arunca gunoiul dintr-o mașină lângă ghenă

FOTO Braşovean, prins când arunca gunoiul dintr-o mașină lângă ghenă

Un brașovean a fost sancționat după ce a fost surprins de agenți ai Poliției Locale Brașov, în timp ce arunca în afara platformei de gunoi mai multe cutii pline cu deșeuri.

Polițiștii locali brașoveni au surprins un bărbat în timp ce încerca să abandoneze cutii întregi pline de reziduuri de tot felul, în afara platformei de gunoi.

Ghinionistul și-a oprit mașina în proximitatea rampei, a descărcat și depozitat deșeurile la întâmplare, însă a fost prins și amendat.

„Așadar, după amenda de 800 de lei aplicată de polițiștii locali, conform HCL 149/2017, brașoveanul a aflat că există un regulament pe care fiecare dintre noi trebuie să îl respectam dacă vrem să păstrăm Brașovul curat, civilizat și sănătos”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Brașov.

Potrivit HCL 149/2017, sancțiunea pentru aruncarea deșeurilor la întâmplare este cuprinsă între 800 și 1600 lei pentru persoanele fizice și între1600 și 2500 lei pentru persoanele juridice.

Alte articole:   Poveste de viață... Iulian Năstase, prizonier de război, un țăran român cu școală

Poliția Locală Brașov apelează din nou la spiritul civic al cetățenilor și îi sfătuiește să respecte normele legale și de conduită, pentru un oraș curat și european.

Foto: Poliția Locală Brașov

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate