blog-logo

publicitate

PNL: Cîțu nu renunță la funcție chiar dacă a fost închis. La Brașov, Veștea i-a obligat pe colegi să renunțe la funcții

PNL: Cîțu nu renunță la funcție chiar dacă a fost închis. La Brașov, Veștea i-a obligat pe colegi să renunțe la funcții

Războiul din PNL demonstrează, încă o dată, că politica se face după cum bate vântul la vârful partidului, oricare ar fi el.

Premierul Florin Cîțu, într-o conferință de presă, zice el că a explicat episodul arestării din Statele Unite, prin băut la volan. Referindu-se la acest moment, acesta a declarat că nu ia în calcul nicio demisie: „Nu, niciun moment. În continuare avem o guvernare pe care trebuie să o ducem la capăt. Avem reforme pe care le-am început şi pe care trebuie să le ducem la capăt. Un eveniment care s-a întâmplat acum 21 de ani, pe care îl regret, în Statele Unite, nu are niciun fel de implicaţii pentru ceea ce facem noi astăzi”.

Rareș Bogdan, despre scandalul în care este implicat Florin Cîțu: „Nu cred că o chestiune întâmplată în urmă cu 21 de ani poate să afecteze buna guvernare”

În data de 1 octombrie 2020, la Brașov, președintele Adrian Veștea își obliga colegii de partid să renunțe la funcții, DUPĂ ALEGERI, inventând o declarație de integritate.

Alte articole:   Programul centrului de recenzare asistată de la Primăria Făgăraș, prelungit 

Iată ce decidea la acea vreme Veștea:

  • Toți candidații trebuie să depună declarații de integritate, prin care să declare că niciodată nu au suferit o condamnare definitivă.
  • Toți consilierii care au suferit vreo condamnare definitivă să li se retragă sprijinul politic, chiar dacă au fost reabilitați.
  • Cei care au dosare pe rol, dar nu au o sentință, nu pot candida la funcții de viceprimar sau vicepreședinte.

Măsuri luate de „dragul” colegilor de alianță, USR-PLUS. Care după ce și-au bătut joc de liberali cum au vrut, l-am văzut pe primarul Allen Coliban cum și-a adus pe poarta din dos a Primăriei, iar aici ne referim la Agenția Metropolitană condusă de Dragoș David, camarilla de partid, printre care și Adrian Miron, consilieră personală și viitoare city manager al Brașovului, cercetată într-un dosar care a avut ca obiect  „abuz în serviciu contra intereselor publice (art.248 C.p.)” şi condamnată definitiv pentru infracțiunea de fals intelectual în formă continuată.

Pentru că, nu-i așa, „fără penali în funcții publice”. Cu sau fără haștag.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.