blog-logo

publicitate

Trei dosare de violență în familie, instrumentate de polițiștii brașoveni

Trei dosare de violență în familie, instrumentate de polițiștii brașoveni

Polițiștii brașoveni efectuează cercetări în cadrul a trei dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

Astfel, în data de 14 august 2021, la ora 00.25, polițiștii din municipiul Brașov au fost sesizați că o femeie din municipiul Brașov ar fi fost agresată fizic de către fostul său soț. În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, prin care i s-a interzis să se apropie la o distanță mai mică de 100 m față de persoana vătămată și de adresa de domiciliu a acesteia.

Alte articole:   Încep reînscrierile la grădiniță pentru anul școlar 2022 – 2023 

          În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

De asemenea, oamenii legii din Hoghiz au fost alertați în data de 13 august 2021, la ora 15.29, prin apelul unic de urgență 112, de către o femeie din comună că, pe fondul unor discuții contradictorii, fostul său soț ar fi agresat-o fizic.

Și în acest caz, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, iar cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Alte articole:   CNAIR: Traficul rutier va fi monitorizat până în luna noiembrie 2022 

Un al treilea caz a fost înregistrat la Zărnești. Aici, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii, un bărbat din orașul Zărnești le-ar fi adresat amenințări membrilor familiei sale și ar fi agresat-o fizic pe mama sa.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.