blog-logo

publicitate

Hoți prinși în flagrant de polițiști

Hoți prinși în flagrant de polițiști

Polițiștii au prins în flagrant mai mulți hoți, în timp ce erau la furat, vineri, la ceas de seară. Astfel, oamenii legii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tentativă de furt”.

Vineri seară, la ora 19,50, polițiștii  au depistat, în flagrant, trei bărbați în timp ce încercau să sustragă material lemnos de pe raza localității Șinca Veche din județul Brașov, acesta fiind încărcat într-o autoutilitară ce a fost identificată la fața locului. Materialul lemnos, de esență fag, a fost confiscat și predat unui reprezentant al  Ocolului Silvic competent.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Alte articole:   Încep reînscrierile la grădiniță pentru anul școlar 2022 – 2023 

Tot vineri, în jurul orei 22,30, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au depistat, în flagrant delict, trei persoane de sex masculin, în timp ce sustrăgeau produse agricole, respectiv știuleți de porumb, de pe un teren agricol ce aparține unei alte persoane.

În continuarea cercetărilor, polițiștii au identificat în portbagajul unui autoturism pe care persoanele în cauză îl utilizau la transportul produselor, aproximativ 70 de bucăți de știuleți de porumb pe care cei trei bărbați i-ar fi sustras din cultura de porumb.

În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.