blog-logo

Şofer băut prins cu un utilaj neînmatriculat

Şofer băut prins cu un utilaj neînmatriculat

Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Zărnești efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

În fapt, la data de 11 august 2021, în jurul orei 11.55, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat care conducea un utilaj agricol pe DN73A, pe raza localității Șinca Nouă din județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale vehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că numerele de înmatriculare montate pe utilajul agricol aparțin unui alt autovehicul.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.