blog-logo

publicitate

Bărbați reținuți de polițiștii de la Secția Regională Transporturi Brașov

Bărbați reținuți de polițiștii de la Secția Regională Transporturi Brașov

Polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov – Biroul Județean de Poliție Transporturi Brașov – Postul de Poliție T.F. Rupea, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

În fapt,la data de 10 august 2021, polițiștii au fost sesizați de către reprezentantul unei societăți comerciale situată pe raza localității Mateiaș din județul Brașov, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras dintr-un punct de lucru al acestei societăți, mai multe bunuri, respectiv un transformator, 3 separatoare, cablu de joasă tensiune și bare de aluminiu, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 30.000 lei.

Alte articole:   Controale în malluri, piețe și parcuri! Amenzi de peste 8.000 de lei

La data de 12 august 2021, polițiști din cadrul Biroului Județean de Transporturi Brașov, împreună cu polițiști din cadrul Biroului pentru Investigarea Criminalității – SRPT Brașov, au depistat și identificat persoanele în cauză, acestea fiind doi bărbați, în vârstă de 34 ani și 47 ani din localitatea Racoș, județul Brașov.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Alte articole:   Accident cu două victime, în această după-amiază, în municipiul Brașov

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.