blog-logo

VIDEO Peste 50 de sancțiuni au fost date, în această dimineață, șoferilor vitezomani din Brașov

VIDEO Peste 50 de sancțiuni au fost date, în această dimineață, șoferilor vitezomani din Brașov

În scopul prevenirii evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei neregulamentare, la data de 11 august 2021, în intervalul orar 08.00 – 11.00, polițiști rutieri și de ordine publică cu aviz de poliție rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au organizat și desfășurat o acțiune pe DN11, în sistem CASCADĂ, ce a avut ca scop depistarea și sancționarea conducătorilor auto, care încalcă regimul legal de viteză, precum și pentru asigurarea unui climat optim de siguranță rutieră.

În cadrul acțiunii au fost folosite cinemometrele TruCam, aparatele Autovision, precum și aparatele DrugTest și alcooltest.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 57 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 51 sancțiuni contravenționale fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, fiind reținut 1 certificat de înmatriculare.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 18.600 lei.

Reamintim faptul că, scopul tuturor activităților desfășurate de către polițiștii brașoveni nu este acela de a aplica sancțiuni contravenționale, dar nu va fi tolerată nicio abatere de la lege, a declarat agent de poliție, Nadia Olaru.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

De top în Brașov