blog-logo

FOTO-VIDEO Vernisajul expoziției intitulate ,,Întotdeauna omul”

FOTO-VIDEO Vernisajul expoziției intitulate ,,Întotdeauna omul”

Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov organizează în perioada septembrie-octombrie 2021, expoziția intitulată „Întotdeauna omul”. Joi, a avut loc vernisajul expoziției.

„Întotdeauna omul” este titlul expoziției temporare a artistului Damó István, născut pe 29 decembrie 1951 la Sibiu, care și-a trăit copilăria si adolescența la Brașov, unde face și liceul. Damó absolvă în 1979 secția Grafică a Institutului de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu“ din București. Este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din Romania, al Asociației Artiștilor Plastici din Ungaria, Asociația Graficienilor din Ungaria, Asociația Ilustratorilor din Ungaria și al Asociației Cărți-Obiecte de Artă din Ungaria.

Materialul expoziției a fost selectat din lucrări desenate și pictate timp de câteva decenii. Coloana vertebrală este alcătuită din desene și picturi colorate, și continuă cu ilustrații pentru copii care diferă de lucrările expuse doar prin denumirea genului. În general acestea sunt, de asemenea, concepute și executate cu linii, pete de culoare, devenind suprafețe captivante pentru cei mici. Partea a treia a exponatelor conține cărți, obiecte de artă.

Expoziția poate fi vizitată de luni până vineri între orele 9-17 și sâmbătă între orele 10-17.


Aceasta este deschisă publicului până în data de 15 octombrie 2021.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

         

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.