blog-logo

1.100 lei/zi este media amenzilor primite de şoferii care conduc maşini de mare tonaj în municipiul Braşov!

1.100 lei/zi este media amenzilor primite de şoferii care conduc maşini de mare tonaj în municipiul Braşov!

În ultima perioadă a crescut numărul șoferilor de autovehicule de mare tonaj sancționați pentru că au circulat fără permis de liberă trecere sau cu tonaj depășit.

Conform reprezentanților Poliției Locale, în ultimele 30 de zile au fost aplicate un număr de 24 sancțiuni contravenționale pentru lipsă permise de Liberă Trecere, dintre care 16 cu amendă și 8 cu avertisment. De asemenea, au fost aplicate un număr de 33 sancțiuni pentru depășire tonaj, dintre care 29 cu amendă și 4 cu avertisment.

Totalul amenzilor pentru aceste contravenții depășește, în cele 30 de zile, suma de 33.000 de lei. Valoarea acestora este între 290 și 435 de lei, pentru depășire de tonaj, și de la 1.500 la 2.500 pentru lipsa permisului LT.

Conform constatărilor polițiștilor locali, majoritatea contravențiilor care vizează lipsa permisului LT au fost constatate în cazul autovehiculelor care transportă materiale de construcții, în special la dezvoltările imobiliare, iar în ceea ce privește depășirile de tonaj, cele mai multe contravenții s-au constatat pe Calea București.

Polițiștii locali vor continua misiunile de monitorizare a intrărilor în oraș, cât și a zonelor în care există șantiere pentru construirea de blocuri de locuințe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

De top în Brașov