blog-logo

Propunere: Parcări dedicate pentru mașinile care fac livrări

Propunere: Parcări dedicate pentru mașinile care fac livrări

Președintele interimar al filialei județene a ALDE Brașov, Gabriela Urse, spune că Primăria ar trebui să ia în calcul amenajarea unor spații de parcare dedicate pentru șoferii care deservesc firmele care fac livrări de mâncare.

Aceasta susține că reprezentanții municipalității ar trebui să organizeze o întâlnire cu reprezentanții acestor firme, pentru a determina care sunt punctele „fierbinți” din centrul Brașovului, de unde șoferii agenților economici respectivi preiau mâncarea, astfel încât să nu mai fie parcate mașinile oriunde în oraș, chiar și pentru „câteva minute”, încurcând traficul.

„Livrările la domiciliu, și nu numai, au luat amploare în perioada de pandemie, serviciile oferite de acestea reprezentând și o oportunitate de supraviețuire a celor care au business-uri în HoReCa. În centrul istoric al Brașovului, mașinile firmelor care livrează mâncarea creează blocaje în trafic, motiv pentru care credem că este necesară amenajarea unor șpații de parcare, cu semnalizare specifică și staționarea limitată, pentru mașinile firmelor sus menționate”, spune Gabriela Urse. 

Alte articole:   Un jandarm montan patrulează pe pârtiile din Poiana Brașov cu snowboard-ul VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.