blog-logo

ISU Brașov intervine, acum, la un accident rutier cu 5 victime! Au fost chemate de urgență și trupele speciale de intervenție rapidă! Doi copii au murit!

ISU Brașov intervine, acum, la un accident rutier cu 5 victime! Au fost chemate de urgență și trupele speciale de intervenție rapidă! Doi copii au murit!

În jurul orei 09:50 s-a produs un accident rutier între localitățile Tărlungeni și Budila, în care au fost implicate două autoturisme și o căruță. 

In urma producerii accidentului rutier au rezultat 5 victime conștiente, neîncarcerate. Printre victime se numără și 3 minori. ISU Brașov intervine cu o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și 4 ambulanțe SMURD. De asemenea, la intervenție participă și un echipaj din cadrul Serviciul de Ambulanță Brașov.

IPJ BRAȘOV:

Apel 112: accident rutier pe DJ103B, între localitățile Budila și Tărlungeni din județul Brașov, în care sunt implicate 2 autovehicule și un atelaj hipo.

Traficul este blocat.

Potrivit martorilor, în zonă a izbucnit și un scandal în care sunt implicați mai mulți cetățeni de etnie romă, astfel că, la fața locului au fost solicitate trupele speciale de intervenție rapidă, polițiștii și jandarmii.

Alte articole:   Imaginea lui Coliban pe Facebook ne costă peste 21.000 de lei din bani publici într-o lună. Să curgă șampania...

UPDATE ISU BRASOV:

Bilanțul victimelor:

  • 2 minori de 3 ani și 14 ani declarați decedați, fără răspuns la manevrele de resuscitare.
  • 1 minor de 16 ani conștient, politraumatizat, preluat de un echipaj medical și transportat la spital.
  • 2 adulți cu traumatisme cranio-cerebrale și  traumatisme toracice, preluați de echipajele medicale și transportați la spital.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate