blog-logo

Licitație pentru construirea unei săli de sport la Lunca Câlnicului

Licitație pentru construirea unei săli de sport la Lunca Câlnicului

Compania națională de Investiții a scos la licitație „Proiectare – faza adaptare la amplasament, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada executiei lucrarilor pentru obiectivul de investiții «Proiect tip – Construire sală de sport cu tribună 180 locuri, în sat Lunca Câlnicului, comuna Prejmer, județul Brașov»”.

Valoarea totală estimată este de 7.737.105,02 lei fara TVA. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare:15 septembrie 2021, ora 15.00. Durata contractului este de 48 de luni.

„Suntem astăzi într-o etapa foarte importantă din implementarea acestui proiect și anume lansarea licitației pentru Construirea unei săli de sport cu 180 de locuri, finanțare obținută prin Compania Națională de Invesțiții. Amplasamentul sălii de sport va fi în satul Lunca Calnicului, lângă baza sportivă existentă! Am depus încă din 2019 solicitarea de finantare, am fost incluși pe lista sinteză în prima etapă după care anul trecut am intrat în achiziție! Autoritatea Publică Locală a comunei Prejmer a predat amplasament către CNI în luna octombrie a anului 2020, am obținut toate avizele de la entitățile abilitate și ne angajăm că vom duce utilitătile în zona până la finalizarea proiectului! Nu pot decât să mă bucur că suntem astăzi în această etapă, o etapă importantă în ceea ce înseamnă dezvoltarea sportului în comuna Prejmer și asigurarea unor condiții cât mai bune tuturor tinerilor sportivi din comunitate și nu numai!”, ne-a declarat primarul Prejmerului, Mihai Apafi.

Alte articole:   Polițele RCA se vând în rate, după ce prețurile au crescut masiv

Pe lângă acest proiect, edilul spune că are speranța ca va obține finanțare si pentru Bazinul de Înot, proiect pentru care deja s-a întocmit studiul geotehnic și s-au depus documentații pentru obținerea avizelor necesare!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Foto: Arhiva

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.