blog-logo

Excursie la Racoș pentru 14 elevi din Brașov prin programul „Vacanța artelor la muzeu”

Excursie la Racoș pentru 14 elevi din Brașov prin programul „Vacanța artelor la muzeu”

Ieri, 4 august 2021 în cadrul programului de educație muzeală „Vacanța artelor la muzeu” am fost în excursie la Racoș cu 14 copii.  Este poate una dintre cele mai frumoase localități din județul Brașov – pe unde calci o să dai de istorie, geologie și geografie.

Am fost în vizită la Castelul Bethlen și la Complexul Geologic, Lacul de Smarald și Coloanele de Bazalt. Am aflat legende și mituri din localitate și povești despre cetățile dacice din zonă. Vulcanul nu se poate vizita, realizându-se un film în apropiere.

Mulțumim pe această cale domnului Cătălin Cantor de la Asociația Carpaterra, domnului Sandor Szabo pentru amabilitate și părinților: doamna Iris, doamna doctor Cristina și domnului Alexandru Roman. La sfârșitul excurisiei, am savurat delicioasele langoșuri cu brânză și super clătitele cu ciocolată de la doamna Ibi.

Alte articole:   DSP Brașov: incidența la nivel de județ - 9.34 la mie, Sânpetru - 14,65, Cristian - 12.75

Ne vedem miercurea viitoare, 11 august, ora 20.30 în parcarea magazinului Star pentru a explora cu Cosmin stelele și luna

Programul „Vacanța artelor la muzeu” este sustinut de Muzeul Casa Muresenilor din Brasov.

Ovidiu Savu – Muzeul Casa Muresenilor Brasov

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.