blog-logo

Au început lucrări de reparații pe DN1A, în zona afectată de revărsarea Tărlungului

Au început reparaţii în regim de urgenţă în zona Babarunca pe DN1A Ploieşti-Cheia-Braşov, variantă pe care circulă camioanele şi, totodată, rută ocolitoare pentru evitarea aglomeraţiei de pe DN1 Valea Prahovei.

Ieri au inceput lucrarile de punere in siguranta a DN1A in zona Babarunca tronsonul afectat de ape. Deocamdata s-a deviat cursul apei cu ajutorul unui utilaj inchiriat, a precizat Robert Elekes, purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov.

În judeţul Braşov, pe DN1A la Babarunca, la km 168, în zona de munte, carosabilul s-a rupt pe o lungime de 30-40 m după ce apele râului Tărlung s-au revărsat.

Circulaţia se desfăşoară dirijat, cu semafoare, iar lucrările de reparaţii vor dura câteva săptămani. DN1A Ploieşti-Cheia-Săcele este foarte aglomerat, după ce pe DN1 podul de la Azuga a intrat în reparaţii capitale şi a fost interzisă circulaţia camioanelor, inclusiv pe timpul nopţii.

Alte articole:   „Fii în centru!”: Un milion de euro pentru proiectele studenților Universității Transilvania

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!,

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.