blog-logo

Ioan Corbu demisionează din Consiliul Local Braşov și din USR PLUS

Ioan Corbu demisionează din Consiliul Local Braşov și din USR PLUS

Ioan Corbu și-a depus astăzi demisia din calitatea de membru USR PLUS și din cea de consilier local al Municipiului Brașov.


În ultimele luni, Ioan Corbu s-a îndepărtat tot mai mult de grupul consilierilor locali USR PLUS din Municipiul Brașov și de misiunea USR PLUS, ca partid ce și-a asumat schimbarea modului în care se face politică și administrație publică, pretind foștii colegi de partid.

„Ioan Corbu și-a asumat greșelile făcute, iar printr-un act unilateral a decis să-și depună demisia din toate funcțiile și calitățile politice. Conducerea USR PLUS regretă această situație, dar o consideră în același timp un test de maturitate politică a organizației, care trebuie trecut cu brio”, susține partidul într-un comunicat de presă neasumat de vreun lider politic și fără a informa opinia publică, transparent, ce se află de fapt în spatele acestei execuții politice.

Alte articole:   Acord de cooperare între Zărnești și Hîncești (Republica Moldova)

Primul supleant pe lista consilierilor locali USR PLUS este Gabriel Munteanu. Vor fi demarate procedurile pentru validarea acestuia și, ulterior, pentru depunerea jurământului și asumarea funcției.

Noul lider al grupului consilierilor USR PLUS din Consliul Local Braşov este avocata Beatrice Moraru.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.