blog-logo

FC Brașov are 220 de mici fotbaliști la Centrul de copii și juniori

FC Brașov are 220 de mici fotbaliști la Centrul de copii și juniori

Peste 200 de mici fotbaliști la Centrul de copii și juniori de la FC Brașov.

220 de copii cu vârste cuprinse între 6 și 19 ani fac parte acum, din Centrul de fotbal juvenil de la FC Brașov, cei mai mulți dintre ei preluați de la Corona Brașov. Pentru pregătirea micuților, părinții nu plătesc nicio taxă. Juniorii se vor antrena la Metrom, iar copiii la Tractorul. Șeful Centrului, Ionuț Mitroi, ne oferă detalii.

Suntem opt antrenori la Centrul de copii și juniori. Toți sunt licențiați, cu licență A și B UEFA. Majoritatea vin din fotbalul brașovean. Unii au mai lucrat la FC Brașov, ceilalți la alte cluburi din Brașov. Avem 14 grupe și cu acestea plecăm la lucru.

Marian Constantinescu, Rareș Forika, Vasile Mureșan, Liviu Dîrstar și Lucia Ghioc sunt doar câțiva dintre antrenorii care se vor ocupa de copii, iar Andrei Șanta va fi antrenor cu portarii. Echipele de U19 și U17 au fost înscrise în Campionatul Național, iar cea de U16 în Liga Elitelor.

Alte articole:   Kids Tâmpa - CSO Plopeni, sâmbătă, pe ICIM

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.