blog-logo

Transparență zero la adresa Consiliului Local și a brașovenilor cu privire la Asociația Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște și Asociația Amural

Transparență zero la adresa Consiliului Local și a brașovenilor cu privire la Asociația Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște și Asociația Amural

În cadrul unei conferințe de presă, consilierul local PSD Lucian Pătrașcu a punctat, încă o data, lipsa de transparență din Primăria Brașov. Liderul consilierilor locali PSD îi solicită primarului Coliban să prezinte contractele încheiate cu președintele, antrenorul principal și antrenorul secund ai Asociației Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște, în condițiile alocării din bani publici a sumei de 1 milion de lei.

Mai mult decât atât, Lucian Pătrașcu consideră oportun ca brașovenii să afle care este temeiului legal prin care Asociația AMURAL gestionează, în prezent, catacombele Brașovului.

„Am cerut Primarului și Executivului Primăriei Brașov, în ședința de Consiliu Local de ieri, să prezinte tuturor colegilor consilieri locali, dar și brașovenilor, contractele încheiate cu Președintele, antrenorul principal și antrenorul secund ai Asociației Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște. Este mai mult decât necesar și important, ca, după ce s-a alocat suma de 1 milion de lei în ședință extraordinară, să știm unde și în ce fel se vor duce banii. Mergând pe același principiu, am solicitat prezentarea în fața Consiliul Local a temeiului legal prin care Asociația AMURAL gestionează, în prezent, catacombele Brașovului și, totodată, punerea la dispoziția tuturor consilierilor locali a Raportului de audit efectuat la Primăria Brașov și a celui mai recent raport scris al Curții de Conturi. Transparentizarea și deschiderea ușilor Primăriei către toți brașovenii chiar trebuie să se întâmple și să nu rămână doar la nivel declarativ!”, a declarat consilierul local.

Nici problema podului Fartec nu a fost ignorată de liderul consilierilor locali PSD.

„Primarul Coliban a ieșit în evidență cu o nouă gogoașă USR-istă. În presă, în urmă cu 2-3 luni de zile, domnul primar a declarat că podul de la Fartec se va deschide la sfârșitul lunii iulie. Astăzi suntem în data de 30 iulie, circulă cineva pe acest pod? Din păcate, răspunsul este NU. Așa cum Coliban și-a început mandatul cu o minciună, declarând că este absolvent de «Automatizări și Calculatoare», continuă, din păcate, minciunile la adresa brașovenilor”, a concluzionat consilierul local PSD Lucian Pătrașcu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.