blog-logo

Primarul liberal din Moieciu nu e doar mojic. Era musai să semnalizeze

Primarul liberal din Moieciu nu e doar mojic. Era musai să semnalizeze

După cum scriam ieri, primarul comunei Moieciu, Ioniță Mircea Manea, a reușit să îngrozescă opinia publică prin grobianismul său. O femeie, oricare ar fi statutul ei social, l-a întrebat ce are de gând să facă după ce inundațiile i-au făcut prăpăd în gospodărie.

Era la volanul unei mașini, să zicem, de serviciu. Autospeciala de intervenții a Serviciului Voluntar pentru Situații de Ugență. Vajnicul bărbat, aflat în «patrulare», a dat peste o cucoană care îl intreabă, fără să jignească, ce are de gând cu cei afectați.

Este stupefiant ce a urmat: spune răspicat că nu vrea să o ajute, iar la întrebarea „De ce?”, aflăm că motivul este că persoana în cauză este „proastă și tâmpită”.

După ce newsvb.ro a publicat videoclipul în care primarul jignește incalificabil femeia în cauză, Manea s-a simțit dator să dea explicații. Primarul a reușit să dovedească, încă o dată, că are un caracter infect. Nu el este de vină că a jignit o persoană afectată de calamități….

Alte articole:   Ateliere de împletit găzduite de Biserica „Sfânta Muceniță Tatiana” în colaborare cu Muzeul „Casa Mureșenilor”

Mărite boier sau cneaz sau ce crezi tu că esti la Moieciu, priceput și la scris pe Facebook, ai ținut să jignești încă o dată o femeie care te-a întrebat ce ai de gând să faci cu nenorocirea care s-a abătut pe capul ei. De ce doamnă între ghilimele? Nu e la nivelul tău de țopârlan parvenit? Că dacă tot ne jucăm cu cuvintele, să le aducem în actualitate pe cele folosite pe vremuri.

Dacă inundațiile afectau familia Dvs, sau pe cei dragi, întrebarea era pusa tot „la mișto”? Ce ai făcut până acum pentru cetățeni? Că am văzut că, dacă doamna și-a văzut ograda afectată de inundații, și v-a întrebat ce faceți, ați ținut să o jigniți încă o dată că e „proastă” pentru că nu vede râurile de lapte și miere care curg la Moieciu.

Alte articole:   Noaptea Cercetătorilor la Universitatea Transilvania Brașov. Știință interactivă și experimente inedite

Dacă ați fi avut minima decență să vă cereți scuze, că erați „obosit”, „stresat”, „nedormit”, poate că cineva – slabe șanse – ar putea să vă scuze pentru comportament. Comportament devenit public. Ce treabă aveți, dle. primar? Sunt consăteni care au probleme și au cerut ajutorul! Și ați răspuns punctual că femeia care v-a cerut ajutorul e „proastă și tâmpită”! Și ați spus-o nu ca „simplu cetățean”, că erați la volanul unei mașini de serviciu. Sau în timpul liber folosiți mașinile instituției?

Din acest moment, comportamentul dumneavoastră trebuie să și-l asume PNL, la nivel județean. Președintele PNL Brașov, Adrian Veștea, trebuie să spună opiniei publice dacă politica liberală este să le spui celor afectați de inundații că sunt proști și tâmpiți. Primarul spune că este, până la urmă, și el, un simplu cetățean. Păi ori își dă el demisia, să fie de facto simplu cetățean, ori liberalii îl ajută să se ridice la acest status, de simplu cetățean, pe care îl tratează cu sictir.

Alte articole:   Prețul unui litru de benzină ar putea ajunge la recordul de 7 lei

Având în vedere ce se întâmplă cu „oamenii noi în politică”, s-ar putea să nu ne mai mire nicio reacție sau lipsa acesteia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. Foarte bine punctat in articol. Bravo! Un om needucat! Limbaj de scoală profesională, ce pretenții să ai de la un astfel de specimen? Daca ii adresa aceasta intrebare nevasta sau fiica acestuia, tot asa raspundea? Cat tupeu are vataful! Cea mai prosta alegere pentru comuna Moieciu! Așa se poarta cu toata lumea. Și-a bagat in consiliul local si neamurile…! Pacat de potentialul comunei. Din pacate a ajuns pe mana unuia care nu intelege ce trebuie sa faca!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov