blog-logo

Ce trebuie sa asigure o firma de servicii funerare din sectorul 6?

Ce trebuie sa asigure o firma de servicii funerare din sectorul 6?

O firma profesionista de servicii funerare din sectorul 6, care isi respecta clientii si intelege cu adevarat ca acestia trec printr-unele dintre cele mai dificile momente din viata lor, ale pierderii unui membru al familiei, unui prieten apropiat sau unei rude mai indepartate, trebuie sa actioneze cu profesionalism, promptitudine si respect. 

Pe langa activitatile obisnuite, precum imbalsamare sau inhumarea ori incinerarea propriu-zise, casa de pompe funebre trebuie sa asigure si alte produse si servicii specifice, pentru a veni in ajutorul celor greu incercati. 

Cu alte cuvinte, reprezentantii acestui business vor prelua asupra lor toate activitatile organizatorice si birocratice, degrevand familiile indoliate, care vor avea astfel ragazul necesar pentru a-si lua ramas bun asa cum se cuvine si a petrece timp alaturi de ceilalti invitati la evenimentul funest.

Alte articole:   Artă sau „artă” în curtea Bisericii Negre?

In primul rand, o astfel de firma de servicii funerare sector 6 trebuie sa aiba un program non-stop, aceasta fiind prima si cea mai importanta dovada a profesionalismului si respectului fata de clienti. 

Un deces poate surveni in orice moment, indiferent de ora din zi sau din noapte, iar primul instinct al rudelor respectivei persoane, dupa ce trec peste socul initial si isi revin din starea de incremenire, este sa apeleze o casa de pompe funebre. Mai mult decat atat, in special pe perioada verii, temperaturile ridicate pot pune unele probleme de natura igienico-sanitara, motiv pentru care urgenta trebuie sa fie cuvantul de ordine, tinand cont si de birocratia care sta in spatele unei ceremonii de inhumare in Romania.

O firma profesionista asigura produse, servicii funerare si informatii utile

Alte articole:   Psihologii brasoveni- lângă părinți, profesori și elevi

In ceea ce priveste serviciile funerare in sectorul 6 oferite de o astfel de firma, ele trebuie sa cuprinda, pe langa imbalsamare si inmormantare/incinerare, si urmatoarele: preluare de la morga spitalului (in cazul in care decesul nu a survenit la domiciliul persoanei in cauza, ci la o unitate medicala); transport funerar (de la domiciliu/spital la capela unde va avea loc procesiunea funerara si apoi la cimitir); repatriere decedati (in cazul in care decesul a survenit in alta tara, iar familia doreste o inmormantare pe plaiurile natale); consultanta funerara predeces (destinata rudelor unei persoane muribunde, foarte in varsta sau care sufera de o boala in stadiu terminal). Numai avand o oferta completa, o firma din acest domeniu va dovedi ca este de incredere in orice scenariu.

Alte articole:   Kids Tâmpa U16, prima victorie în Liga Elitelor
servicii funerare sector 6

Nu in ultimul rand, o firma de servicii funerare in sectorul 6 trebuie sa ofere si o lista numeroasa de produse: sicrie complet echipate (inclusiv crucifix din plastic/metal, garnituri din satin/matase, capac frigorific, saltea absorbanta etc); coroane si jerbe funerare; monumente funerare; pachete pentru pomana/parastas (de dulce sau de post) etc.

Mai mult decat atat, pe langa produse si servicii funerare sector 6, o astfel de firma trebuie sa stea la dispozitia clientilor sai si cu informatii utile privind: ajutorul de inmormantare/deces; documentatia preliminara necesara inhumarii; plata pensiei neincasate a pensionarului decedat; Legea Funerara – privind cimitirele, crematoriile umane si serviciile funerare; despagubirile in caz de deces prin accident de munca; lista completa a bisericilor, cimitirelor si spitalelor din sector cu care colaboreaza.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov