blog-logo

Brașovenii sunt invitați astăzi, la „Marșul Bicicliștilor”

Brașovenii sunt invitați astăzi, la „Marșul Bicicliștilor”

Asociația Tot Mai Verde din Brașov invită comunitatea brașoveană, să participe la evenimentul „Marșul Bicicliștilor” (Masa Critică), ce se va desfășura astăzi, 30 iulie.

Acesta este un eveniment cu un scop ecologist, care are rolul de a promova bicicleta ca mijloc de transport ecologic, economic, sănătos şi de multe ori mai rapid prin oraş dar și de a atrage atenția autorităților asupra necesității dezvoltării unei infrastructuri bine puse la punct pentru circulația bicicliștilor.

Acțiunea constă într-o plimbare pe biciclete, pe traseul următor:

  • 17:30 – 18:00  întâlnire la Primăria Brașov (la Lupoaică)
  • 18:00 pornire traseu: Primăria Brașov (la Lupoaica), str. blvd. Eroilor, blvd. 15 Noiembrie, Calea București, giratoriu Poienelor, blvd. Saturn, blvd. Alexandru Vlahuță, blvd. Gării, str. Aurel Vlaicu, blvd. Griviței, str. 13 Decembrie, blvd. Iuliu Maniu, Primărie.
Alte articole:   Virgil Popa: Spitalul Municipal Săcele este arhiplin cu pacienți bolnavi de COVID. A fost amenajat un centru de vaccinare

Pe toată lungimea traseului se vor respecta prevederile OUG nr. 195/2002.

Masa Critică este un eveniment internaţional, cu scop ecologist, la care participă biciclişti de toate vârstele şi care constă în parcurgerea unui traseu stabilit de dinainte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.