blog-logo

Klaus Iohannis: ,,România trebuie să fie pregătită pentru valul patru al pandemiei. Îi îndem pe toți să se vaccineze”

Klaus Iohannis: ,,România trebuie să fie pregătită pentru valul patru al pandemiei. Îi îndem pe toți să se vaccineze”

România trebuie să fie pregătită pentru a face faţă valului patru al pandemiei de COVID-19, iar cea ,,mai sigură” cale pentru a o încetini este vaccinarea, a declarat, miercuri, preşedintele Klaus Iohannis, potrivit agerpres.ro.

,,Acest virus cu care ne confruntăm de atâtea luni a făcut şi continuă să facă victime. Deşi acum ne aflăm într-o perioadă cu un număr scăzut de infectări, trebuie să fim realişti. Pandemia nu s-a încheiat. Vedem în multe ţări o intensificare, aşa numitul val patru, şi România trebuie să fie, la rândul ei, pregătită pentru a-i face faţă. Cea mai sigură cale pentru a încetini această pandemie rămâne vaccinarea şi îi îndemn pe toţi care nu s-au vaccinat încă să meargă cu încredere să se vaccineze, pentru că efectele benefice de protejare împotriva COVID-19 sunt certe şi demonstrate. Fiecare persoană în plus dacă se vaccinează contribuie cu responsabilitate la încheierea acestei grave crize sanitare”, a spus şeful statului.

Sursa: agerpres.ro

Alte articole:   Marian Rasaliu: ,,De ce să plătească elevii pentru faptul că autoritățile s-au făcut toată vara că pandemia nu există?"

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.