blog-logo

Femeie agresată și amenințată de fostul concubin

Femeie agresată și amenințată de fostul concubin

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Predeal efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” și “amenințarea”.

În fapt, la data de 28 iulie 2021, în jurul orei 18.20, Poliția Stațiunii Predeal a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 de către o femeie cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către fostul său concubin.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se aflau pe raza Stațiunii Predeal din județul Brașov, un bărbat, în vârstă de 41 ani, ar fi amenințat-o cu acte de violență și ar fi agresat-o fizic pe fosta sa concubină. .

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, fiind dispusă măsura păstrării unei distanțe de minimum 200 metri față de persoana vătămată și față de locul de muncă al acesteia.  

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov