blog-logo

Kids Tâmpa Brașov, primul meci din istorie in Cupa României

Kids Tâmpa Brașov, primul meci din istorie in Cupa României

ACS Kids Tâmpa Brașov va juca miercuri, 28 iulie, primul meci din istorie în Cupa României la seniori. Un moment important pentru „urși”, care vor avea ocazia să participe la cea de-a doua competiție fotbalistică ca și valoare din țară.

Una în care apar mereu surprize. „Alb-albaștrii” se vor duela, la Tărlungeni, cu prietenii și colegii de la ACS Steagul Roșu Brașov, într-un joc programat de la ora 17:30, în primul tur al fazei naționale a competiției.

„Este un moment interesant și nou pentru noi. Un prim meci în Cupă, contra unui adversar care chiar dacă vine dintr-un eșalon inferior, are jucători talentați, dornici de afirmare. Pentru noi este un test important. Vrem să vedem la ce nivel suntem, dar și să facem un joc bun și să ne calificăm în faza următoare a competiției. De altfel, obiectivul nostru este să trecem decât mai multe faze ale Cupei României. Și spun asta, chiar dacă avem o echipă foarte tânără și cu o experiență relativ mică”, a declarat unul dintre antrenorii de la Kids Tâmpa, Ciprian Anghel.

Alte articole:   Ninsorile și viscolul paralizează traficul în România: 9 drumuri naționale ÎNCHISE

Pentru jocul contra celor de la ACS Steagul Roșu Brașov, tehnicienii „urșilor” nu se vor putea baza pe Cupu, care este accidentat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.