blog-logo

Nocturnele Castelului Bran: Tur privat al Castelului, concert Anatoly în Parcul Regal, degustare de vin și brânzeturi

Nocturnele Castelului Bran: Tur privat al Castelului, concert Anatoly în Parcul Regal, degustare de vin și brânzeturi

După un an de pauză, Castelul Bran propune iubitorilor de cultură, un nou eveniment de seară.

Nocturnele Castelului Bran & Cvintetului Anatoly va avea loc duminică, 24 iulie 2021, de la ora 20:00.

Evenimentul va debuta cu turul privat al Castelului, urmat de concertul vocal al Cvintetului Anatoly, iar seara se va încheia cu o degustare devin și brânzeturi.

“Vom debuta, la orele 20:00, cu turul privat al Castelului, urmând ca la orele 20:30 să înceapa concertul vocal al Cvintetului Anatoly. În mod firesc, pentru cei care ne cunosc, evenimentul se va încheia cu deja proverbiala degustare de vin roșu Chateau Bran by Aurelia Vișinescu și brânzeturi”, transmit organizatorii.

Se pun în vânzare doua tipuri de bilete, ambele cu locuri pe scaune în timpul concertului. Biletul de 80 lei oferă accesul în fața scenei, în timp ce biletul în valoare de 100 de lei asigură un loc pe terasa Casei de Ceai a Reginei Maria, cu spatele la scenă / artiști, insa, în contrapartidă, pachetul include finger food entree și două pahare de vin roșu.

Alte articole:   Încă un liceu din Brașov trece în online

Accesul la eveniment se face exclusiv în baza adeverinței de vaccinare (minimum 14 zile de la rapel / doza unică) sau în baza unui rezultat negativ al testului PCR / antigen, efectuat cu 72 de ore înainte (testul antigen va fi efectuat într-o clinica de specialitate).

Biletele se pot achiziționa fie online de AICI, fie la casa de bilete a Castelului, fie cu rezervare pe email / telefon și ridicare în ziua evenimentului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.