blog-logo

Tânăr din Dumbrăvița, dispărut de două săptămâni. L-ați văzut?

Tânăr din Dumbrăvița, dispărut de două săptămâni. L-ați văzut?

Un tânăr de 18 ani, din localitatea Dumbrăvița, județul Brașov, a fost dat dispărut de familie. Acesta ar fi plecat de acasă pe 8 iulie, iar dispariția a fost sesizată Poliției pe 22 iulie.

Secția 1 Poliție Rurală Feldioara a fost sesizată la data de 22 iulie 2021 de către o femeie din localitatea Dumbrăvița, județul Brașov, cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de 18 ani, a plecat de la domiciliu la data de 08 iulie 2021 și nu a revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime: 1,60 m, greutate: 50 kg, constituție atletică, ochi căprui, păr castaniu.

La momentul plecării acesta purta adidași, de culoare neagră și galbenă și era îmbrăcat cu bluză de trening, de culoare albă, pantaloni tip jeans de culoare neagră, prevăzuți cu bretele, de culoare neagră, având asupra sa un geamantan de culoare neagră.

Alte articole:   DSP Brașov: incidența la nivel de județ - 9.34 la mie, Sânpetru - 14,65, Cristian - 12.75

Tânărul are asupra sa telefonul mobil.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la tânărul în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.