blog-logo

15 Noiembrie, desemnată Ziua Revoltei Anticomuniste de la Braşov. Klaus Iohannis a promulgat legea

15 Noiembrie, desemnată Ziua Revoltei Anticomuniste de la Braşov. Klaus Iohannis a promulgat legea

Ziua Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987 a devenit zi oficială în România. Legea a fost promulgată, joi de Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii prin care 15 Noiembrie este desemnată Ziua Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987.

„Parlamentul, preşedintele României, Guvernul, autorităţile administraţiei publice centrale şi locale structurile asociative neguvernamentale interesate organizează manifestări prilejuite de comemorarea zilei de 15 noiembrie ca Ziua Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987”, conform iniţiativei legislative care aparţine PNL şi USR PLUS, fiind semnată inclusiv de Ludovic Orban.

Conform sursei citate, fondurile necesare pentru comemorarea diverselor evenimente ale Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987 pot fi asigurate şi din bugetele locale sau din bugetul autorităţilor şi instituţiilor publice.

Alte articole:   Guvernul va discuta despre majorarea salariului minim la 3.000 de lei, de la 1 ianuarie 2023

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate