blog-logo

Festivalul „Folk la altar – generaţia generică”, la Biserica Evanghelică din Râşnov

Festivalul „Folk la altar – generaţia generică”, la Biserica Evanghelică din Râşnov

Biserica Evanghelică din Râşnov găzduiește, la finalul lunii iulie, Festivalul „Folk la altar – generaţia generică”.

Programul evenimentelor culturale din oraşul-staţiune Râşnov se îmbogăţeşte în acest an cu Festivalul „Folk la altar – generaţia generică”, care se va desfăşura în perioada 28 – 31 iulie, în Biserica Evanghelică din oraş.

Conform organizatorilor, evenimentul se doreşte a fi „o incursiune în istoria muzicii folk prin concerte, lansări de carte şi momente de „arhivă”.

„Un festival folk aşa cum de puţine ori vedem sau auzim, un festival folk într-o biserică veche, o muzică cu istorie într-un cadru istoric. Într-un decor ce păstrează amintiri şi amprente ale secolului al 18-lea, cu o acustică specifică unei biserici în care sute de ani s-a cântat la orgă, festivalul ‘Folk la altar’ aduce în faţa publicului unii dintre cei mai cunoscuţi şi iubiţi muzicieni folk din România. (…) Festivalul ‘Folk la altar – generaţia generică’ este o întoarcere la origini şi la original, o nevoie a artiştilor de reîntâlnire intimă cu publicul”, susţin organizatorii, într-un comunicat remis, miercuri, Agerpres.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Mioritics în parteneriat cu Primăria Râşnov şi cofinanţat de Consiliul Judeţean Braşov.

Alte articole:   IPJ Brașov: 32 posturi scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă

Biletele sunt disponibile pe platforma Eventbook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate