blog-logo

Suporterii SR Brașov declină (încă o dată) oferta de a se amesteca în afacerea FC Coliban Scotch Club

Suporterii SR Brașov declină (încă o dată) oferta de a se amesteca în afacerea FC Coliban Scotch Club

Liga Suporterilor Stegari a publicat astăzi un punct de vedere față de acțiunea primarului Allen Coliban, de ieri, care a prezentat noua conducere a clubului ASC FCBVSR, născut prin transferul echipei Corona Brașov (calificată în Liga 2 – plimbată prin ASC Scotch Club) și rebotezat FC Brașov Steagu Renaște.

Iată mesajul supoterilor:

Te salutăm, Allen Coliban!

Pe scurt, președintele clubului SR Brașov nu are doar rolul de președinte, este și reprezentantul desemnat de suporterii stegari care au decis cu majoritate, după cum se vede din reacții, să nu accepte oferta cu Liga 2 pe care o consideră jignitoare la adresa istoriei Steagului. Iar datoriile făcute de alții, nu de noi, efectiv nu am putut să le stingem atât de repede pe cât s-a dorit. Am avut și meciuri de organizat.

Și plăți curente de făcut.În detaliu, invităm proaspătul președinte Ioan Mărginean din Liga 2, consilierii locali din board, cât și pe toți cei care reprezintă neoficial clubul din Liga 2, să participe vineri la ora 19:00 la Stadionul Silviu Ploeșteanu (Tineretului) pentru a le explica oamenilor cum îi pot ajuta pe suporteri, cum le dau ticketingul și marketingul pentru bani de deplasare, coregrafie și amenzi.

Pentru că i-au înțeles perfect pe ei și fenomenul care ne oferă nopți nedormite, voci răgușite și instinctul nebun de a face voluntariat 4 ani pentru idealul unui club sănătos.În rest, ne păstrăm argumentele contra. Stegarii nu și-au câștigat dreptul de a evolua în divizia secundă a fotbalului românesc.

Nici nu considerăm moral să ardem etapele. Suntem în 2021 și conceptul de fotbal îl vedem diferit într-un fotbal ghidat imoral de FRF și legile sportului stabilite de mediul politic.

#SteagulRenaște prin noi!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   FOTBAL: Alex Păduraru revine la SR Brașov!

Leave a Reply

Your email address will not be published.