blog-logo

Licitația pentru documentația tehnică necesară Skate-Park-ului de la Râșnov

Licitația pentru documentația tehnică necesară Skate-Park-ului de la Râșnov

Primăria Râșnov a postat astăzi, pe platforma electronică de achiziții publice, anunțul de participare cu privire la achiziția de servicii de realizare a documentației tehnico – economice pentru proiectul skatepark-ului ce se va realiza pe Valea Cărbunării, în vecinătatea Complexului Olimpic de Sărituri cu Schiurile.

Proiectul este mai vechi, din 2016, iar într-o prima fază nu a fost ademis la finanțare pe fonduri europene. Din fericire, insistența autorităților locale a dat roade și a fost acceptat pe altă linie de finanțare, iar acum s-a dat drumul la licitații. După întocmirea documentației, va fi scoasă la licitația execuția lucrărilor pentru acest obiectiv.

Valoarea investiției, în urmă cu 5 ani, era evaluată la circa 5 milioane de euro.

Alte articole:   Tânăr atacat de o viperă în Piatra Craiului. A avut mari șanse să scape cu viață

„Va fi în vecinătatea trambulinelor, pentru a putea organiza aici evenimente și în perioada de vară. Va fi o pistă de long-board, între 1800 și 2000 de metri, care pornește din zona de deasupra trambulinelor, vor fi gradene terasate, vom suplimenta locurile de parcare, vor fi create trei așa-zise piscine pentru rolleri, biciclete și skate-uri. Zidurile de sprijin pentru aceste piscine vor fi amenajate ca trasee de escaladă”, spunea primarul Râșnovului la acea vreme, Adrian Veștea.

Ofertele celor interesați trebuie depuse până la data de 31.08.2021. Obiectul contractului ce urmează a fi atribuit constă în elaborarea documentației tehnico-economice ( studii, documentații, proiectare, avize ), pe faze de proiectare.
Valoarea totală estimată, fără TVA este de 1.010.445 lei, a precizat, pentru enwsbv.ro, primarul Liviu Butnariu.

Alte articole:   Biciclist accidentat de un camion pe DN1

Proiectul pentru care se solicită realizarea documentației menționate a fost acceptat în cadrul Programului Operațional Asistență Tehnică ( POAT ) 2014-2020 de Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate