blog-logo

„Emblema de Onoare” a MAI pentru șeful jandarmilor montani din Bran

„Emblema de Onoare” a MAI pentru șeful jandarmilor montani din Bran

Cu ocazia Zilei Ministerului Afacerilor Interne, căpitan Tudor Deleanu a primit „Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne” pentru activitatea profesională desfășurată, precum și ca apreciere a rezultatelor deosebite obținute.

Colegul nostru, Șef al Secției de Jandarmi Montană Bran, a participat la multiple acțiuni de salvare în Masivul Piatra Craiului, una dintre cele mai complexe acțiuni de căutare a fost aceea de căutare și salvare a unui grup de turiști, care din cauza lăsării serii, a terenului foarte accidentat și a epuizării fizice și psihice nu a putut continua deplasarea.

Prin folosirea tehnicilor specifice de alpinism și după eforturi susținute de mai multe ore, aceștia au fost aduși la baza muntelui în siguranță. Pasionat de munte, Tudor își face cu pasiune și dedicare meseria, acolo unde se simte cel mai bine: pe crestele cele mai înalte ale munților.

Alte articole:   O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech, ajunge la Brașov

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.