blog-logo

UPDATE Adolescenta de 15 ani, din Prejmer, dată dispărută de familie, a fost găsită

UPDATE Adolescenta de 15 ani, din Prejmer, dată dispărută de familie, a fost găsită

Adolescenta de 15 ani, din Prejmer, dată dispărută de familie, a fost găsită teafără, anunță Poliția Brașov.

UPDATE. Reprezentanții IPJ Brașov anunță că fata în vârstă de 15 ani din Prejmer, dispărută marți, 20 iulie, a fost depistată.

Persoana în cauză a fost depistată și urmează să fie încredințată părinților. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni„, transmite IPJ Brașov.

Știrea inițială

Adolescentă de 15 ani, din Prejmer, dată dispărută de familie

O adolescentă de 15 ani, din Prejmer, a fost dată în urmărire naţională după ce a plecat, marți de acasă şi nu s-a mai întors.

Secția 1 Poliție Rurală Feldioara a fost sesizată de către o femeie din localitatea Prejmer, județul Brașov, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu la data de 20 iulie 2021 și nu a revenit până în prezent.

Alte articole:   ALDE Brașov - campanie de prevenirea cancerului la sân

Semnalmente:  înălțime: 1,50 m, greutate: 45 kg, ochi albaștri, păr blond, constituție atletică.

La momentul plecării aceasta purta adidași de culoare neagră și era îmbrăcată cu bluză de culoare neagră și pantaloni tip jeans de culoare neagră.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.