blog-logo

Urse: Susținem producătorii locali! Este necesar un târg de „produs local”

Urse: Susținem producătorii locali! Este necesar un târg de „produs local”

Fostul consilier local Gabriela Urse spune că nu trebui să susținem doar declartiv producătorii locali, ci trebuie făcut ceva concret pentru aceștia. Aceasta susține că este oportună organizarea unui târg de „Produs Local” doar pentru producătorii din județul Brasov.

Acesta ar trebui sa fie organizat pe termen lung, în weekend-uri, fara taxă pentru ocuparea domeniul public in această perioadă dificilă din punct de vedere economic. O astfel de locație potrivită ar fi zona din fața Rectoratului.                   

Parcuri și alei pentru deținătorii de animale de companie   

După cum se știe, în parcurile din municipiul Brașov este interzis accesul cu aniale de companie. În acest context, Urse, care este și vicepreşedintele ALDE Braşov, susține că este necesară amenajarea de zone sau alei în parcurile deja existente, alei în zonele de agrement, cu dotări specifice, pentru cei care dețin animale de companie.

Alte articole:   Vaccinarea anti-COVID cu a treia doză ar putea începe în septembrie. Ce categorii de persoane sunt vizate

„În acest mod, copiii se vor juca in siguranță in parcuri, adulții se vor relaxa fără  disconfort, iar iubitorii si deținătorii  animalelor de companie vor beneficia de aceleași drepturi precum ceilalți  cetățeni din comunitate”, spune sursa citată.  

Festival de graffiti                                                                   

Urse susține că ar trebui amenajate locuri specifice pentru cei care fac graffiti. Aceasta este o artă și trebuie susținută de administrația locală, prin amenajarea unei locații specifice cu panouri mari pe care aceștia să deseneze. 

Alte articole:   Kids Tâmpa Brașov, primul meci din istorie in Cupa României

Un astfel de loc, de agrement, în care arta sa fie apreciată, se poate realiza chiar și pe fostele platforme industriale, unde se pot monta panourile pe clădirile unor foste hale. În timp, s-ar putea realiza si un „Festival de Grafiti” la Brașov.

„Cunoaștem de foarte mulți ani disconfortul generat de aceste desene, care au deteriorat pereții clădirilor din centrul istoric al Brasovului și nu numai. Toate aceste propuneri  se pot realiza cu investiții  mici, care nu afecteaza bugetul municipiului, dar aduc plus valoare orașului și fac parte din civilizația la care aspiră fiecare oraș european”, consideră Gabriela Urse.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.