blog-logo

Inundații în mai multe gopodării din Brașov. Două case, în flăcări, din cauza fulgerelor

Inundații în mai multe gopodării din Brașov. Două case, în flăcări, din cauza fulgerelor

În ultimele 12 ore în urma manifestării fenomenelor hidrometeorologice au fost inundate mai multe gospodării, subsoluri și străzi din judetul Brasov.

Pentru înlăturarea efectelor produse în urma inundațiilor pompierii brașoveni au acționat în sprijinul populației și administrației publice locale pentru evacuarea apei din gospodării și din subsolurile mai multor locuințe.

S-a intervenit la peste 30 de solicitari cu autospeciale si motopompe din dotarea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov pentru evacuarea apei din mai multe gospodarii din municipiul Brasov si din localitatile: Râșnov, Moieciu, Șimon, Predeal, Augustin, Codlea, Ohaba, Simon. Apele sunt în retragere.

Totodată, din cauza trăznetelor acoperisurile a doua case din localitatile Ohaba și Râșnov au fost cuprinse de flăcari. S-a intervenit pentru localizarea si stingerea incendiilor.

De asemenea s-a actionat si pe DN 13 si DN 73 A pentru degajarea carosabilului.

Important de precizat este faptul că în niciuna dintre situațiile gestionate nu s-au înregistrat victime și nicio persoană nu a avut nevoie de asistență medicală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate