blog-logo

I.S.U. Brașov a avertizat populația din Plaiu Foii să evacueze zona

I.S.U. Brașov a avertizat populația din  Plaiu Foii să evacueze zona

Locuitorii din zona Plaiu Foii, Zărnești, au primit o avertizare de la I.S.U. Brașov prin care li se spune să se pregătească să plece din locuințe.

,,Viitură în urma revărsării râului Bârsa, zona Plaiul Foii. Pregătiți-vă pentru evacuare. Urmați instrucțiuniile autoritățiilor. Accesați canalele media și aplicațiile din mediul online ale DSU și IGSU pentru mai multe informații și actualizări despre acest eveniment’‘ a transmis I.S.U. Brașov.

Administrația locală din Zărnești monitorizează situația din zonă și nu este cazul de evacuare. Nivelul apei este în scădere, a declarat primarul orașului, Alexandru Igrișan.

Un echipaj de la Sectia de pompieri Zarnesti este la fata locului. S-a umflat pârâul Bârsa si 2 podețe au fost distruse.

S-a transmis mesajul Ro-Alert pentru informarea populatiei din zona respectiva avand în vedere că Zona Plaiul Foii este frecventata de turisti si că multi dintre acestia au corturi montate acolo.

În continuare supraveghem zona respectivă.

Revenim cu informații, a declarat maior Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al I.S.U. Brașov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.