blog-logo

Un tânăr fără permis de conducere a furat un autoturism și a plecat la plimbare

Un tânăr fără permis de conducere a furat un autoturism și a plecat la plimbare

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “furtul în scop de folosință”.

În fapt, la data de 18 iulie 2021, în jurul orei 22.45, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 19 ani, care conducea un autovehicul pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Făgăraș, județul Brașov.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus aparține unui alt bărbat, tânărul utilizându-l fără consimțământul acestuia.

Alte articole:   FOTO Expoziție de pisici de rasă, la Castelul Bran

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.