blog-logo

Muzică pentru medici, oferită în semn de mulțumire pentru tot efortul depus în lupta cu COVID-19, la Brașov

Muzică pentru medici, oferită în semn de mulțumire pentru tot efortul depus în lupta cu COVID-19, la Brașov

Pavilionul Artiștilor organizează la Brașov evenimentul Muzică pentru medici pe data de 21.07.2021, orele 18.00, la Centrul Multicultural al UniversitățiiTransilvania. Acesta este primul concert din seria de evenimente pe care Pavilionul Artiștilor le organizează vara aceasta în cinstea medicilor și cadrelor medicale, pentru tot efortul pe care l-au depus în lupta cu COVID-19. Seria de evenimente începe în orașul Brașov, urmând să se extindă și în alte orașe din România.

Medicii și cadrele medicale din Brașov participă la aceste concerte pe bază de invitație, oferită cadou. De asemnea, vor fi puse la dispoziție bilete, publicului larg în locațiile evenimentelor. Pentru mai multe detalii se poate accesa https://pavilionulartistilor.ro/ro/contact/. Muzicieni internaționali, recunoscuți vor delecta publicul cu creații ale lui Beethoven, Chopin, Liszt, Paul Cartianu, Antonio Vivaldi și alții.

Această serie de evenimente are bineînțeles și un scop socio-cultural. Având în vedere că a fost o perioadă îndelungată în care am fost apropiați doar prin intermediul tehnologiei, iată aducem din nou muzicienii pe scenă față în față cu publicul.

‘În condițiile neprevăzute și nefaste ale pandemiei globale 2020-2021 dorim să îndreptăm atenția publicului larg și să mulțumim pe această cale medicilor care au rezistat cu tărie vicisitudinilor vremurilor dând dovadă de altruism, înțelegere, muncă în echipă, dorință continuă de dezvoltare și perfecționare; virtuți exemplare. Prin evenimentele organizate de Pavilionul Artiștilor dorim să oferim acel element inefabil specific activității noastre și să reamintim publicului că fiecare dintre noi poartă prin virtuțile inerente o amprentă a excelenței care merită să fie auzită’, a declarat Radu Ropotan, director artistic.

Despre Pavilionul Artiștilor

Pavilionul Artiștilor promovează educația de calitate, cultura, tinerii artisti cu viziune și aduce în atenția publicului larg exponenți ai marilor școli de muzică clasică din România și din străinătate români și internaționali. Această interacțiune are ca scop crearea primului proiect organizat de Pavilionul Artiștilor destinat publicului din România, intitulat Muzică pentru Medici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.