blog-logo

Rareș Burnete, debut cu gol la prima echipă a lui U.S. Lecce !

Rareș Burnete, debut cu gol la prima echipă a lui U.S. Lecce !

Tânărul atacant format de CS Colțea 1920 Brașov dovedește încă o dată că prin muncă și perseverență reușești să atingi performanțe maxime!

În toamna anului 2020 Rareș a fost transferat la US Lecce, unde s-a impus rapid la formația U19 a “Lupilor”, și a reușit să promoveze în prima Ligă PRIMAVERA din „cizmă”.

În această vară, Rareș a fost convocat la prima echipă, cu care efectuează în aceste zile un stagiu de pregătire în Folgaria. Astăzi LECCE a disputat primul amical al noului sezon, care a fost echivalent cu debutul ca titular a tânărului brașovean. Acesta a reușit să marcheze un gol în minutul 21 al primei reprize, în meciul împotriva echipei Sinigo.

Alte articole:   Românii amendați pentru necompletarea PLF pot depune cereri de restituire a sumelor plătite

Rareș Burnete: „Un moment de maximă fericire pentru mine, e o motivație în plus ca să rămân în lotul primei echipe acum, trebuie să demonstrez că pasul la prima echipă nu a fost în zadar. Sunt bucuros și sper să rămân alături de ei mult timp și să am cât mai multe reușite precum cea de astăzi”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Burnete este al 2-lea de la stânga la dreapta, pe rândul de jos, chiar lângă internaționalul român Romario Benzar.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.