blog-logo

Cornel Țălnar confirmă negocierile cu Brașovul

Cornel Țălnar confirmă negocierile cu Brașovul

Ceea ce NewsBv.ro a anunțat în premieră zilele trecute, că antrenorul Cornel Țălnar e favorit să vină pe banca „New FC Brașov” în locul lui Ilie Stan, odată cu instalarea prietenului Ioan Marginean ca președinte al grupării de sub Tâmpa, confirmă public tehnicianul în cauză.

Într-un interviu acordat pentru Fanatik, deocamdată director tehnic la Dinamo, Țălnar a recunoscut negocierile cu Brașovul:

„Nu, nu se pune problema, deocamdată! De Brașov mă întrebați, nu? Sunt director tehnic aici, la Dinamo, mai am contract încă doi ani și nu se pune problema. Au vrut oamenii aceia de la Brașov să merg cu domnul Mărginean, pentru că eu am fost de patru ori antrenor acolo”.

Mărginean a început să-i dea „block” lui Ilie Stan

Cât va dura acest „deocamdată” rămâne de văzut. Cert este că incompatibilitatea dintre președintele Mărginean și antrenorul (fără contract semnat, încă 😉) Stan s-a simțit de la primele contacte dintre cei doi, când cel dintâi a tăiat fără milă din contractul visat de tehnician și bugetul propus de acesta, mai ales la capitolul salarii.

Alte articole:   Teste și carantină pentru cei ce vin din afara UE. Formularul de localizare, obligatoriu din 20 decembrie

De asemenea, i s-a dat „block” la contractul pentru echipament sportiv pentru care Ilie Stan tot insista să-l încheie, mai ales după ce s-a aflat suma de plată pentru cantonamentul organizat în Poiana Brașov, la Hotel Alpin, de același „franțuz de Buzău”. Scump, monșer, prea scump, pentru o echipă alimentată cu bani de la bugetul public al municipiului Braşov!

Cât mai rezistă Ilie Stan la Brașov?

Pe culoarele de la Stadionul Tineretului se vorbește că este doar o chestiune de timp până când fie Ilie Stan își va lua tălpășița de la Brașov din proprie inițiativă, fie va fi eliberat din funcție. Pe lângă Țălnar, mai sunt antrenori cu „pedigree de Dinamo” liberi de contract și categoric mai bine cotați (pe bază de rezultate) ca Stan, printre care și fostul internațional Viorel Moldovan. O altă variantă, cu vânt din spate de la Cluj: Adrian Falub.

Alte articole:   Alexandru Rafila, despre restricţiile de Revelion: Nu vor fi luate măsuri stupide

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate