blog-logo

Propuneri PSD Brașov: Cinema în aer liber, amenajarea drumului vechi spre Poiană și centre de informare turistică

Propuneri PSD Brașov: Cinema în aer liber, amenajarea drumului vechi spre Poiană și centre de informare turistică

Liderul consilierilor locali PSD Brașov, Lucian Pătrașcu, prezentat astăzi, într-o onferință de presă, mai multe inițiative ale socialdemocraților, care vo fi susținute în Consiliul Local.

Astfel, grupul de consilieri locali PSD propune realizarea la Brașov în zona Bartolomeu – cariera de piatră,  a unui Drive-In Cinema în aer liber- realizat de Primăria Brașov sau în parteneriat public – privat, unde se poate amplasa un ecran gigant pentru cinematograf, iar platforma să fie asfaltată și locurile de parcare să fie marcate corespunzător.

Zona respectivă poate avea o funcționalitate multiplă putându-se amplasa, de asemenea și o scenă pentru desfășurarea de diverse evenimente, organizarea de spectacole, lansări de produse sau pe timpul zilei locurile de parcare să fie folosite pentru degrevarea parcărilor din oraș. 

Alte articole:   Întreruperi programate de curent în Săcele și Părău

Brașovenii/tinerii trebuie să aibă un loc de petrecere a timpului liber, un loc de evenimente începând cu DriveCinema și terminând cu arenă de spectacole sau diverse evenimente. 

„Din păcate, Brașovul nu face parte din circuitul național sau internațional ce cuprind evenimente de genul Untold sau Neversea.  În acest sens, am depus la registratura Primăriei propunerea de inițiativă pentru elaborarea unui proiect de hotărâre de Consiliul Local care să aibă ca obiect realizarea în zona Bartolomeu – cariera de piatră a unui cinematograf Drive-In”, a declarat Pătrașcu.

Reamenajarea drumului vechi spre Poiana Brașov 

Foarte mulți brașoveni și, totodată, și turiști, vin să se plimbe pe drumul vechi de Poiană, prin urmare grupul de consilieri locali PSD dorește amenajarea drumului în următoarele condiții: drumul vechi de Poiana să fie pietruit, să fie amplasate bănci și mese din km în km  pentru ca persoanele mai în vârstă să se poată odihni, amplasarea de toalete ecologice.

Alte articole:   Ministrul Sănătăţii propune recompense pentru vaccinaţi şi restricţii pentru cei nevaccinați

„În acest sens, am depus la registratura Primăriei propunerea de inițiativă pentru elaborarea unui proiect de hotărâre de Consiliul Local care să aibă ca obiect amenajarea drumului vechi de Poiană cu cerințele descrise mai sus”, a precizat consilierul local PSD.   

Centre de informare și promovare turistică

Pătrașcu susține că Brașovul are nevoie de mai multe Centre de Informare și Promovare Turistică, iar propunerea grupului de consilieri locali PSD este ca Primăria să realizeze aceste centre, în următoarele locații din municipiul Brașov:

  •  Centrul de Informare și Promovare turistică – zona Gării 
  •  Centrul de Informare și Promovare turistică – Piața Sfatului 
  •  Centrul de Informare și Promovare turistică – zona sub Tâmpa
  •  Centrul de Informare și Promovare turistică – zona Lacul Noua 
Alte articole:   Kids Tâmpa Brașov, primul meci din istorie in Cupa României

Aceste Centre trebuie să fie vizibile pentru turisții care ajung în Municipiul Brașov și nu cum sunt cele de acum și anume, mascate în diferite locații cum sunt barurile sau diverse clădiri. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. Bună ideea cu cinematograful . Se poate realiza și festivalul Cerbul de aur.

    Reply
  2. La Cariera ar putea foarte bine ANP (Administrația Națională a Penitenciarelor) sa isi deschida un punct de lucru unde sa ii duca la spart piatra pe cei din PSD cazati la puscarie.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.