blog-logo

Tinerii liberali braşoveni nu sunt de acord cu şefa TNL, Mara Mareş!

Tinerii liberali braşoveni nu sunt de acord cu şefa TNL, Mara Mareş!

Tineretul Național Liberal Brașov dezaprobă încercarea disperată a președintei TNL, domnișoara Mara Mareș, de a induce ideea unei susțineri a organizației pentru preferatul domniei sale la președinția PNL.

Îi reamintim domnișoarei Mareș că Tineretul Național Liberal nu a adoptat o astfel de decizie, că nu este o unealtă pe care să o folosească după bunul plac al domniei sale și nici o invenție personală a domnișoarei președinte! Tineretul Național Liberal a dat Partidului Național Liberal o bună parte din liderii actuali ai partidului, a crescut și a promovat tineri care astăzi sunt președinți de Consilii Județene, primari ai marilor orașe din România, deputați și senatori!

Îi cerem domnișoarei Mareș să arate respect pentru noi toți, să nu implice Tineretul Național Liber în această luptă internă, să nu folosească paginile oficiale ale organizației noastre după bunul său plac sau al apropiaților domniei sale, angajați ai cabinetului primului ministru! Ne dorim ca #GenerațiaAltfel să nu rămână doar un simplu slogan, să dovedim că împreună putem aduce schimbarea clasei politice, că #PrinNoiÎnșine putem reuși!

Menționăm că sub conducerea domnului președinte al PNL, Ludovic Orban, tineretul liberal a avut parte de o susținere fără precedent, pentru care astăzi se cuvine să îi mulțumim! Apreciem deschiderea domnului Orban către tineri, dar și originalitatea mesajelor domnului Cîțu și le dorim mult succes în această competiție! Și nu în ultimul rând, dorim să îi aminitim domnișoarei Mareș că fără sprijinul domnului Orban, domnia sa nu ar fi fost astăzi președinte al TNL și apreciem că decența și respectul sunt hainele pe care ar trebui să le îmbrace mai des!

Rămânem loiali Partidului Național Liberal și sperăm ca după 25 septembrie să fim mai uniți și mai puternici!

COMUNICAT DE PRESĂ TNL BRAŞOV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.