blog-logo

Primăria Râșnov modernizează condițiile de comercializare pentru micii comercianți de la Valea Cetății

Primăria Râșnov modernizează condițiile de comercializare pentru micii comercianți de la Valea Cetății

Primăria Râșnov a scos la licitație, astăzi, achiziția de casute pentru suveniruri, care vor fi amplasate pe Valea Cetății. Valoarea estimată a contractului este de 453.781,51 lei fara TVA.

„Este vorba despre căsuțele comercianților de pe Valea Cetății. Vor mai mari decât cele existente, care aveau 10 mp, și vor fi amplasate pe partea stângă cum se urcă la Cetate. Cele noi vor fi de 15-20 mp. Vorbim despre alt concept de expunere a mărfurilor, cu obloane care se ridică și pe care se pot amplasa produsele. După ce aceste construcții vor fi amplasate, se vor scoate la licitație, iar cele vechi vor fi dezafectate”, a declarat pentru newsbv.ro primarul stațiunii Râșnov, Liviu Butnariu.

Alte articole:   Cutremur de 3,5 grade în Vrancea, vineri seara

Durata de furnizare, livrare si montaj este de 75 zile de la emiterea comenzii ferme. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare: 22 iulie 2021, ora 15.00.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate