blog-logo

Dosar penal pentru un bărbat, care și-a amenințat concubina

Dosar penal pentru un bărbat, care și-a amenințat concubina

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  “amenințarea”.

În fapt, la data de 11 iulie 2021, în jurul orei 15.00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 52 ani, din Stațiunea Râșnov, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată cu acte de violență de către concubinul său.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul bărbatul în cauză, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, i-ar fi adresat expresii și cuvinte jignitoare concubinei sale și ar fi amenințat-o cu acte de violență, creându-i acesteia o stare de temere.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, fiind dispuse măsurile evacuării temporare din locuință și păstrării unei distanțe de minimum 200 de metri față de persoana vătămată.

 În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.