blog-logo

Angajatori din Brașov sancționați, în luna iunie, cu amenzi în valoare totală de 191.000 de lei

Angajatori din Brașov sancționați, în luna iunie, cu amenzi în valoare totală de 191.000 de lei

Având în vedere Strategia Națională privind reducerea incidentei muncii nedeclarate, inspectorii de munca brașoveni au efectuat , în luna iunie,  un număr de 159 controale, fiind  depistate 7 persoane care desfășurau muncă nedeclarată pentru care  un număr de 4 angajatori au fost sanctionați  cu  amenzi  în valoare de 100.000 lei.

În ceea ce priveşte respectarea prevederilor, HG.905/2017 (privitor la completarea si transmiterea REVISAL) au fost efectuate un număr de 166 de controale,  în urma cărora au fost aplicate amenzi în valoare de 8.000 lei.

Pentru celelalte nereguli depistate de către inspectorii de muncă  în domeniul relațiilor de muncă, angajatorii au fost sancționați cu amenzi în valoare de 19.000 lei.

Tot în luna iunie, în domeniul securității și sănătății în muncă,  inspectorii au efectuat un număr de 89 controale în urma cărora au fost sancționați pentru neconformitățile constatate un număr  de 37 angajatori cu amenzi în valoare de 64.000 lei si 15 de avertismente.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov