blog-logo

Vreme mai caldă decât în mod obișnuit, în iulie. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Vreme mai caldă decât în mod obișnuit, în iulie. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Potrivit estimării meteorologice pe următoarele patru săptămâni publicate de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit.

În următoarele 4 săptămâni vom avea parte de căldură, cu temperaturi peste normalul perioadei, mai ales în vestul țării, conform prognozei meteorologilor pentru perioada 5 iulie – 2 august.

Săptămâna 05-12 iulie

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval, mai ales în extremitatea de vest a țării. Excepție face sud-estul țării, relatează Digi24.

Va ploua mai mult decât de obicei, local, în extremitatea de est și de sud-est a țării, iar în rest cantitatdea de precipitații va fi deficitară, mai ales în zonele montane.

Alte articole:   Valiza cu amintiri a Mariei Butum din satul Veneția de Sus

Săptămâna 12-19 iulie

meteorologii estimează că temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar cu posibilitatea unui ușor excedent local în regiunile vestice.

Săptămâna 19-26 iulie

Temperatura medie va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, local în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele specifice acestei perioade.

Va ploua mai mult, local, în regiunile sud-vestice, iar în rest cantitatea precipitațiilor va fi în general apropiată de cea normală pentru acest interval.

Alte articole:   Valiza cu amintiri a Mariei Butum din satul Veneția de Sus

Săptămâna 26 iulie- 2 august

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei periode, în regiunile vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi ușor excedentare în zonele montane, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.