blog-logo

Rezultate Bacalaureat 2021. Notele vor fi publicate astăzi

Rezultate Bacalaureat 2021. Notele vor fi publicate astăzi

Cei aproximativ 3.300 de absolvenţi de liceu din județul Brașov, care au participat la sesiunea de vară a Bacalaureatului 2021, își vor afla astăzi notele.

Primele rezultate de la Bacalaureat 2021 vor fi afișate pe bacalaureat.edu.ro, în format anonimizat. Notele se vor afișa la centrele de examen, precum și pe site-ul Ministerului Educației dedicat examenului, bacalaureat.edu.ro.

Fiecare candidat va trebui să îl identifice la afișarea rezultatelor pentru a-și vedea notele la cele patru probe scrise.

Primele rezultate vor fi făcute publice astăzi, până la ora 12.00, iar contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în intervalul orar 12.00 – 18.00.

Alte articole:   Vreme caldă la sfârșitul toamnei. Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

În perioada 6-9 iulie sunt rezolvate contestațiile, iar rezultatele finale la Bacalaureat 2021 vor fi afișate pe data de 9 iulie.

Candidații care nu au obținut media de trecere la prima sesiune de Bacalaureat se pot înscrie în perioada 19 – 26 iulie 2021 la cea de-a doua sesiune a examenului.

În prima sesiunea a examenului de Bacalaureat 2021, din iunie-iulie s-au înscris circa 3.300 din județul Brașov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.