blog-logo

Polițiștii din Brașov au dat, duminică, amenzi în valoare totală de 6.000 de lei

Polițiștii din Brașov au dat, duminică, amenzi în valoare totală de 6.000 de lei

La data de 04 iulie 2021, în intervalul orar 10.00 – 14.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secțiile 1- 5 Poliție au organizat și desfășurat o acțiune pe raza municipiului Brașov, ce a avut ca scop prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2, verificarea respectării normelor legale în vigoare în zonele aglomerate, centre și societăți comerciale, piețe, precum și în stațiile și mijloacele de transport în comun.

În cadrul activităților desfășurate au fost verificate 7 societăți comerciale și legitimate 46 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 17 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea, 4 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, 3 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicată, cu modificările și completările ulterioare, 7 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare și 3 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, fiind reținut 1 certificat de înmatriculare.  

Alte articole:   Cîțu: Salariul minim ar putea crește până la finalul anului

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 6.000 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov