blog-logo

Peste 3.500 de brașoveni imunizați în cadrul maratonului de vaccinare „Liber la vaccinare! Liber la Viață!”

Peste 3.500 de brașoveni imunizați în cadrul maratonului de vaccinare „Liber la vaccinare! Liber la Viață!”

Maratonul de vaccinare „Liber la vaccinare! Liber la Viață!” s-a încheiat ieri, cu ultimul eveniment defășurat în Piaţa Sfatului.

Conform Direcției de Sănătate Publică (DSP) Brașov, în cadrul maratonului de vaccinare „Liber la vaccinare! Liber la Viață!”, care a debutat la începutul lunii mai și a cuprins zece evenimente, au fost imunizate peste 3.500 de persoane.

Am încheiat azi (n.r.- duminică) un maraton de 10 evenimente de vaccinare sub semnul Liber la viață! Peste 3500 de persoane au fost vaccinate, în diferite locații, care ne-au reamintit de lucrurile dragi nouă. Mulțumim Primăriei Brașov pentru implicarea exemplară! Mulțumim echipelor vaccinatoare care au pus suflet în această campanie. Mulțumim Crucea Roșie pentru prezența constantă și ajutorul de neprețuit al tinerilor voluntari! Mâine începe o nouă zi, cu noi proiecte care să aducă vaccinarea cât mai aproape de dumneavoastră! Protejați învingem pandemia!”, au transmis reprezentanții DSP Brașov.

Alte articole:   Râșnovul dă startul sărbătorilor de iarnă, duminică, în ajun de Moș Nicolae

Vaccinare fără programare la Centrul din Noua

Campania de vaccinare continuă atât în municipiul Brașov, cât și în județ.

Primăria Brașov anunță că, Centrul din Noua, de pe strada Gladiolelor nr 4 (Căminul pentru persoane vârstnice) rămâne singurul centru de vaccinare din Brașov administrat de municipalitate.

Vaccinarea se face zilnic, fără programare, între orele 8.00 și 20.00. Sunt disponibile toate serurile – Pfizer, Moderna, Johnson&Johnson, AstraZeneca.

Până la finalul lunii iulie, patru echipe mobile se vor deplasa în peste 30 de sate din județul Brașov, cu scopul de a vaccina persoane care nu s-au imunizat până acum.

Foto: facebook.com/DSPBrasov

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

De top în Brașov